Storytelling

 

Corporate story ontwikkelen

Storytelling is een prachtige manier om mensen te verbinden. Om je boodschap over te brengen, je bedrijf te profileren, te inspireren en te zorgen dat medewerkers trots zijn op hun organisatie. Wil je graag een corporate story ontwikkelen en heb je hulp nodig bij het vinden van hét verhaal van je bedrijf? Ik ga graag je organisatie in om de rode draad te vinden, het verhaal dat medewerkers, cultuur, doelgroep en doelen met elkaar verbindt.

Laden van je verhaal

Is het verhaal van je organisatie (of project) helder, dan is het belangrijk om dat uit te dragen. Dat kan op een groot aantal manieren: op de website, in het relatiemagazine, in vakbladen, op social media…de mogelijkheden zijn eindeloos. Ik ontwikkel graag een krachtige contentstrategie en ik kan ook alle content verzorgen. Mijn specialiteit zijn interviews met medewerkers, klanten en andere doelgroepen, die passie hebben voor jouw organisatie en die boodschap aan de hand van een persoonlijk verhaal over willen brengen. 

Ontwikkelen concepten voor communicatiemiddelen

Zitten er gaten in je mediamix en wil je graag een sterk concept voor een magazine, digitale nieuwsbrief, Facebook-campagne of ander middel laten ontwikkelen? Ik ontwikkelde een groot aantal concepten voor bladen, nieuwsbrieven en websites en ik help je hier graag bij.

Meer weten?

Bel me op tel. 06-170 180 06