Contentstrategie en -coaching

 

Een contentstrategie maken

Bij het bereiken van de organisatiedoelen kan communicatie een grote rol spelen. Maar met welke middelen breng je je boodschap het beste over? Welke doelgroep wil je bereiken? Welke communicatiekanalen gebruiken zij? Op welk moment kun je het beste informatie delen? Het is essentieel om te beginnen met het ontwikkelen van een heldere contentstrategie. Zo zorg je dat content écht gaat helpen bij het bereiken van je doelen.

Contentplanning maken

Een keer een nieuwsbrief versturen of een Facebook-post publiceren is natuurlijk niet genoeg. Maar de waan van de dag zorgt er vaak voor dat het publiceren van content en middelen in het geding komt. Voor je het weet is je nieuwsbrief al maanden niet meer uitgekomen. Met een strakke contentkalender zorg je ervoor dat je contentstrategie gestructureerd en effectief wordt uitgevoerd.

Contentproductie

Ik kan alle soorten content verzorgen, van jaarverslag en nieuwsbrieven tot artikelen en Facebook-teksten. Zo neem ik je werk uit handen, terwijl jij je focust op strategische communicatievraagstukken.

Coaching bij ontwikkeling content

Willen jij en je afdeling graag zelf teksten schrijven, maar kunnen jullie wel wat schrijfhulp gebruiken? Ik verzorg praktische workshops en coachingsgesprekken rond het schrijven van effectieve, mooie verhalen. Natuurlijk kan ik teksten ook redigeren. Zo leg je zelf de basis, maar zet ik nog even de puntjes op de i.

Meer weten?

Bel me op tel. 06-170 180 06