Het verhaal van Karlijn

 
Vroeger wilde ik boeken schrijven, maar na mijn studie Journalistiek werd ik tekstschrijver bij een communicatieadviesbureau. Daar bleek mijn hart te liggen: ik vond het geweldig om verschillende organisaties te leren kennen, allerlei soorten teksten te schrijven en samen te werken met enthousiaste communicatieadviseurs.

Meer dan een goed verhaal

Inmiddels ben ik vijftien jaar tekstschrijver en communicatieadviseur, waarvan zeven jaar als zelfstandige. Onder de naam Meer dan een goed verhaal werk ik samen met organisaties in de zorg, het onderwijs, overheid en de reiswereld. Al deze bedrijven hebben één ding gemeen: ze zijn óók meer dan een goed verhaal. Winst maken staat niet voorop. Ze willen op hun eigen manier bijdragen aan een betere wereld. De ene opdrachtgever doet dat door de best mogelijke zorg te leveren, de andere klant zet zich in voor het ontwikkelen van duurzaam toerisme.

Mensen blij maken

Mijn doel? De mensen met wie ik werk blij maken. Dat klinkt simpel, maar zo is het. Ik wil werken aan het bereiken van jouw doelen, jou werk uit handen nemen en als een collega op afstand samenwerken. Ik heb aan een half woord genoeg, dus samenwerken met mij levert je concreet tijdswinst op. Zo kun jij je richten op datgene waar jij goed in bent, terwijl ik zorg voor verhalen en tekstproducties die het verschil maken. Voor jou, je organisatie én je doelgroep.

Mijn werkervaring

Ik werk onder andere voor:

  • SVO vakopleiding food
  • Reisorganisatie Better Places, blogs en storytelling:

Interview reisspecialist Shalome, India

Interview reizigers Better Places

Vijf reistips voor Oeganda

  • Woningcorporatie Woningbelang, Valkenswaard
  • Zoover.nl
  • Aeres VMBO
  • Waterschap Limburg, storytelling:

Het verhaal van Gerard van den Broek van Brouwerij Hertog Jan

Het verhaal van ondernemers Susanne en Andrea Görtz

Interview bewoner Harm van Riswick

  • Expertisecentrum SLO
  • Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN), diverse tekstproducties:

Interview client Jordy: ‘Ik ga voor huisje, boompje, beestje’

Interview moeder Esila: Elk stapje vooruit is een overwinning voor Eslia

Interview moeder Esmee: Esmee wil graag naar een gewone basisschool 

Daarnaast heb ik een reisblog, Karlijntravels.com, die maandelijks zo’n 20.000 unieke bezoekers trekt. Wil je meer weten over mijn werkervaring en de klanten waar ik voor werk? Kijk dan op mijn LinkedIn-profiel.